Duivenbeurs in Kortrijk in België - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Duivenbeurs in Kortrijk in België

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 11/2/2018 17:21:56

Bezoek FUGARE 2018 Kortrijk

Franse sportvriend Stéphane Dumazy komt uit het noorden van Frankrijk en heeft een aantal Jellema’s  van ons gekocht. Hij deed het voorstel om naar Kortrijk te komen, naar de voor België belangrijke duivenbeurs. Deze beurs heet FUGARE 2018 en is een initiatief van Kortrijk Xpo Organizations met de ondersteuning van de KBDB en werd gehouden in de Kortrijk Xpo  Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk – België. Het leek ons wel zinvol daar eens rond te kijken, je weet maar nooit!!
Hier hebben we de duiven overhandigd en hebben gezamenlijk de beurs bezocht. De beurs is kleiner als die in Houten, maar werd wel druk bezocht.
Er waren ook veel Nederlandse standhouders. Zo hebben we o.a. gezellig bij gekletst met Jaap en Marjan Koehoorn.
Het was al met al een afstand van 383 km dus 4 uur rijden, maar het was de moeite waard. Op de terugweg hebben we bij Antwerpen nog een uur in de file gestaan en mochten we er ruim 5 uur overdoen om weer thuis te komen.
Verder hadden we voor diverse Nederlandse en Belgische sportvrienden duiven meegenomen van onze 4e en laatste succesvolle Teletekstduiven verkoop bij duiven.net.

Hieronder een foto impressie:

Genoeg mensen


Nederlandse standSportvriend William druk met Simon in gesprek.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu