Houten weer succesvol - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Houten weer succesvol

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 4/3/2019 19:18:20

Houten 2 en 3 maart

Weer een prachtige en vooral drukke voorjaarsbeurs in Houten. Vele nationaliteiten zijn langsgekomen en onze duiven zijn vertrokken naar Roemenië, België, Frankrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland. Ook hebben we contacten met Koeweit gelegd en misschien wordt dat ook nog iets bijzonders. Heeft in ieder geval potentie.
Het zijn zeer intensieve dagen. Op vrijdagavond hadden we de afdelingsvergadering van 19.30 uur tot 22.30 uur. Toen snel naar huis omdat om 4.30 uur de wekker afliep om zaterdag op tijd in Houten te zijn om de stand klaar te maken. Op de zaterdag was het enorm druk en je spreekt dan enorm veel sportvrienden en dat is super leuk. Zaterdagavond om 20.00 uur zat ik uiteindelijk weer voor  het journaal in Oudega met een espresso en een v.s.o.p. Remy Martin. Deze had ik  wel verdiend naar mijn mening. Zo rond 10.30 uur ging letterlijk en figuurlijk het licht uit.
De volgende dag om 6.15 uur weer in de auto en om 8.20 uur waren we weer op de beurs. Alles klaar maken voor de bezoekers komen. Dat gaat enorm snel, want we zijn zo onderhand een geoliede machine. Janny verzorgt de kaarten, Gerben de duiven en de stambomen in ik doe de PowerPoint.
Na weer een prachtige dag zijn we rond 15.30 uur richting Friesland getogen om met beide gezinnen af te sluiten in het Wereldrestaurant in Drachten. Ze zitten boven de Media Markt en zijn zeker aan te bevelen. We werden bediend door Ruben, onze kleinzoon die daar een weekend baantje heeft. Ook altijd leuk natuurlijk. Ruben heeft de groepsfoto in het restaurant nog gemaakt.
En zo sloten we een enerverende, maar druk weekend af.

Even wat sfeerimpressies:Janny en Auke (broer(tje) en zus)Verkoopseizoenafsluiting met een heerlijk diner.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu