Internationale duivenbeurs in Kassel - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Internationale duivenbeurs in Kassel

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 23/10/2016 12:53:04

Leuke en zinvolle dag op de internationale duivenbeurs Kassel

Met de beide dames zijn we in alle vroegte vertrokken naar Kassel. Om 6.30 uur zaten wij in de auto op totaal ruim 4 uur rijden. Gerben en ondergetekende hadden om 11.30 uur de eerste afspraak voor het leveren van 7 kweekduiven aan Ramon Palua Eescandell, Ibiza Spanje. De duiven werden in ontvangst genomen door de goed Engels sprekende Julia Ginard met een sportvriend. Zij komen weer van het eiland Mallorca. Ze gaven aan dat ze 'taaie' niet grote duiven nodig hadden, omdat de duiven respectievelijke 300 km voor Mallorca en 120 km voor Ibiza over water moeten vliegen en er veel roofvogels actief zijn. De verste vlucht die ze daar vliegen is 960 km. Het was leuk met deze buitenlandse sportvrienden gesproken te hebben en wij hopen dan ook dat ze veel succes met onze duiven zullen hebben. Wij hebben daar alle vertrouwen in.

Daarna hadden we een afspraak met Ivan Sablic die 3 kweekduiven uit 2015 had gekocht uit de NIKA duiven van Noël Peiren. Ivan is een Kroaat die al 10 jaar in Duitsland woont en werkt. Hij was erg tevreden over de prachtige Peiren duiven. Ook Ivan wensen we veel succes op de
"weitstrecken".

Gerben met IvanDe dames tijdens de oktober feesten.Gerben druk in weer met grote pullen!Proost.En een afsluiting in stijl bij van der Valk in Emmen.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu