Noordelijke kampioenendag in de ijzel - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Noordelijke kampioenendag in de ijzel

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 8/1/2017 11:25:16

Noordelijke kampioenendag

Het was code oranje in Nederland met kans op code rood, dus een duidelijk signaal voor mensen om niet de weg op te gaan. Er lag een laagje sneeuw en het ijzelde, dus slechte verkeersomstandigheden. Op deze zaterdag waren er op de snelwegen alleen al ca. 500 ongelukken!

Janny, Gerben en ondergetekende zijn om 8.30 uur wel vertrokken met ook nog een kar achter auto, want er moest heel wat materiaal mee. Op de binnenwegen was het wel glad, maar op de snelwegen kon je redelijk goed rijden. Het viel ons alleszins mee. Om 9.30 uur waren bij de Bonte Wever in Assen en daar hebben we onze stand opgebouwd en Janny heeft alles klaargezet voor haar workshop (duiven)kaarten maken voor de vrouwelijke bezoekers.

Vanwege het slechte weer was er 1 opzegging van de tentoonstelling en ook de stand van Bert Wielink bleef onbemand. Volgens Hielko van de organisatie waren er toch een 200 betalende bezoekers gekomen, maar het was wel veel rustiger op de beurs ten opzichte van voorgaande jaren.
Natuurlijk staan wij met veel plezier op de beurs, ook al is het rustiger en het is altijd leuk weer met duivenfanaten over onze mooi sport te spreken en te discussiëren.

Ook bij de workshops van Janny was het een stuk rustiger. Vorig jaar stond men in de rij om een plekje te bemachtigen en nu kon men zo aanschuiven.

We zijn wel met een tevreden gevoel weer naar Friesland gereden, wij vinden het altijd gezellig op een beurs.

Hieronder enkele foto's gemaakt door Gerben:

Vooraan workshopruimte en kaart verkoop, daarachter het kweekcentrum.Tijd voor koffie met Freerk van der Brug en Wim Wittebol:Janny in actie:Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu