Voorjaarsbeurs in Houten weer een groot succes - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorjaarsbeurs in Houten weer een groot succes

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 7/3/2020 16:00:53

Lang weekend Houten

De voorjaarsbeurs in Houten was op vrijdag 28 februari, zaterdag 29  februari en zondag 1 maart. De beurs was vanwege het
25 jarig jubileum voor het eerst 3 dagen open. Voor de bezoekers was de beurs vrijdag open van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Vrijdagmiddag zijn we om 12.00 uur  Friesland vertrokken uit en hadden zo ruim de tijd om de stand op de bouwen. Om 15.30 uur hadden we de stand klaar en konden we de bezoekers ontvangen. Vrijdag was gezellig druk en had je genoeg tijd voor een gesprek. Dit kun je vergelijken met zoals ongeveer gebruikelijk is op de zondag. Tussendoor kwamen ze langs met hapjes en kon je gratis een biertje halen. In de omgeving van het biertappunt was het wel erg druk en ‘heel’ gezellig.
Zo rond 20.30 uur zijn we weer naar Friesland gereden.

Zaterdagochtend vroeg op. Janny ging ook mee met haar kaarten en andere creatieve uitspattingen. Op de zaterdag was het zo enorm druk dat we bijna geen tijd hadden voor een gezellig gesprekje o.i.d. Er waren zelf liefhebbers die een momentje wilden reserveren en er stond een rij in het gangpad.
Onze duiven zijn weer over heel Europa verdeeld. Zo gingen ze o.a. naar Roemenië, Hongarije, Duitsland België, Engeland en natuurlijk Nederland. Uit Frankrijk kwamen 5 liefhebbers speciaal voor duiven van ons en ze hadden bijna 5 uur in de auto gezeten. Deze Franse liefhebbers hadden in 2015 ook duiven van ons Kweekcentrum gekocht en waren daar erg succesvol mee, vandaar het lange ritje.
Om 16.30 uur werd het wat rustiger en om 18.00 uur zijn we moe maar voldaan in de auto gestapt.

Zondagochtend vroeg weer naar Houten en om 8.15 kwamen we aan. Hebben de stand weer gereed gemaakt en om 9.00 uur waren de eerste bezoekers al aanwezig. Zondag was gezellig druk, met genoeg tijd voor een praatje of discussie over de bestuurlijke perikelen. Zondag ging de beurs  dicht om 14.00 uur en zijn we weer naar het noorden vertrokken.

Om 18.30 uur hebben we met elkaar het winterseizoen afgesloten met een lekker diner in het wereldrestaurant Omnia in Drachten. Dit is altijd een geweldige ervaring.

Onze stand
Anja en Janny waren naar de huishoudbeurs geweest en hadden sokken meegenomen met onze naam er op. Hier moesten we natuurlijk even voor poseren!!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu