Nationale Dagen 2017 - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nationale Dagen 2017

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 10/12/2017 16:45:59

Nationale dagen in het Autotron Rosmalen

Afgelopen zaterdag 9-12 zijn Gerben, Janny en ondergetekende op de beurs in het Autotron in Rosmalen geweest. Een mooi stukje nostalgie. De laatste jaren werd deze beurs gehouden in Houten, waar wij als kweekcentrum dan ook altijd vertegenwoordigd waren. Door de grotere afstand en het feit dat ik nu voorzitter van afdeling Friesland ’96 ben en vrijdags ook al een programma had, hebben we ervoor gekozen alleen op de voorjaarsbeurs als Kweekcentrum te staan.

We hadden wel diverse afspraken gemaakt om duiven af te leveren op de beurs en het is altijd weer gezellig om met sportvrienden onder elkaar te zijn. Soms lijkt het wel
één grote reünie! De beurs zelf was niet zo groot, maar het gaat voor een groot deel om sfeer van sportvrienden onder elkaar. En die was grandioos.

Ledencongres
Bijzonder was ook het eerste ledencongres. Deze werd geopend door voorzitter van de NPO Maurice van der Kruk en gepresenteerd door Hans en ons spraakwonder Jannes Mulder. Bijzonder om dit mee te maken en de eerste grote stap naar een meer democratischer duivensport. De leden van de NPO moeten er nog wel aan wennen, maar dit wordt de toekomst. Op het congres kun je je stem laten horen en moet de Ledenraad daar in de toekomst met o.a. deze voorstellen aan de slag.

Hieronder een foto van de afsluiting, de foto kwaliteit is helaas niet beter.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu