Houten 5 en 6 maart. - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Houten 5 en 6 maart.

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 7/3/2017 20:24:06

Houten zit er weer op!

Het was een prachtige en enorm drukke duivenbeurs. Zaterdag liepen de sportvrienden zij aan zij bij de diverse stand langs. Ook veel buitenlanders zijn bij onze stand te gast geweest. Zo kwamen ze uit Frankrijk, Amerika, Engeland, België, Duitsland, en diverse Oost-Europese landen. Onze taalkennis werd hierdoor aardig op de proef gesteld. Ook waren er natuurlijk veel duivenliefhebbers uit Nederland die even een bezoekje brachten aan de beurs en onze stand. Leuk is ook om te horen dat men succes met onze duiven heeft.

Ook Janny had een topomzet met de verkoop van duivenkaarten en knipvellen.

Het waren al met al zeer lange intensieve dagen. Zaterdag ging de wekker om 4.30 uur en waren we om 5.30 in Boelenslaan en kwamen we aan in Houten om 7.15 uur. Gelijk beginnen met het inrichten van de stand en om 8.15 uur waren we daar klaar mee. Pas toen hebben we ons eerste kopje koffie gedronken.
Om 8.30 uur ging de hal al open en was het voor 9.00 uur al echt druk in de hal. Toch geweldig hoe zo’n beurs leeft.
Om 17.30 uur hebben we de stand gesloten en zijn naar huis gegaan. Om 20.00 zaten Janny en ik achter een likeurtje en cognacje bij de koffie.

De volgende dag zijn we een uur later weggegaan omdat de stand al klaar stond. Ook zondag was het weer lekker druk. Veel sportvrienden zijn weer langs gekomen en diverse duiven zijn verwisseld van eigenaren. Ook konden liefhebbers de duiven ophalen van onze laatste verkoop op
duiven.net.
Na weer een gezellige en drukke dag zijn we 15.00 uur vertrokken naar Friesland. Avonds hebben we met Anja en kids heerlijk een prachtig weekend afgesloten in de wok. Dit is zo’n leuke afsluiter van zo’n succesvol weekend dat we het afsluitend etentje er jaarlijks in gaan houden.

De beurs is voor ons tevens de afsluiting van het winterseizoen en nu gaan we via de kweek op naar het vliegseizoen. Wij hebben er weer zin in en hopen dat we een seizoen met vele mooie vluchten mogen krijgen.

Simon

Gerben heeft wat foto impressies gemaakt:

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu