Vakantie - Kweekcentrum Friesland Nieuws - Kweekcentrum Friesland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vakantie

Gepubliceerd door Simon Kuipers in Duivenliefhebber · 22/8/2016 13:17:33

De vakantie zit er weer op!

Na Bergerac op 6 augustus zijn Janny en ondergetekende gelijk op vakantie gegaan naar Duitsland. Eerst een week op het prachtige eiland Rugen en daarna een week in Norderhaven. Janny had prachtige hotels geboekt met een prima ontbijt. Overdag lekker fietsen, leuke dingen bezoeken of bij mooi weer naar het strand. De creditkaart mee en elke dag lekker uit eten. Het was dus volop genieten geblazen. Volgende week begint de school weer, dus de komende week bezig met de voorbereidingen.

Gerben en Anja zijn met de kinderen (en de waakhond) naar Plopsaland in België geweest en dat was voor iedereen geweldig. Op FB kun je prachtige foto’s zien. Ook voor Gerben en Anja komt nu de harde werkelijkheid weer aan!
Freerk van der Brug heeft Gerben zijn duiven verzorgd.

Tjibbe van de Velde mijn over buurman heeft zoals gebruikelijk mijn duiven verzorgd, maar ook de katten, Janny haar duiven, kippen, vissen en het paard. Geen sinecure dus. De duiven hoeven alleen maar voer en drinken is de instructie en aan onderstaande foto’s kun je wel zien dat dat aardig gelukt is!

Vlieghok:


Kweekhokje:
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu