Ga naar de inhoud

Najaarsbeurs beurs in Houten (23 en 24 oktober 2021)

Kweekcentrum Friesland
Gepubliceerd door Simon Kuipers in Kweekcentrum Friesland · 25 oktober 2021
Najaarsbeurs beurs in Houten

Het afgelopen weekend werd er na de lange donkere Coronamaanden weer een postduivenbeurs georganiseerd. Complimenten voor Pieter Kos die het met zijn team aandurfde in zo’n korte tijd een duiven najaarsbeurs uit de grond te stampen. Je kunt zo’n eerste beurs natuurlijk niet vergelijken met de al om bekende voorjaarsbeurs, maar we hadden als postduivenliefhebbers weer een mooie activiteit.
Ook als kweekcentrum Friesland stonden we er natuurlijk weer. Voor ons was het succesvol, veel mensen gesproken en ook veel duiven die van hok verwisselden.
Peter van Dongen was er met de Belgischekampioen en compagnon Patrick. We hebben duiven geruild met deze TOPspelers. Zij uit onze Noël Peiren duiven en wij een ingeteelde duivin uit WLADIMIR KLITSCHKO, de 1e nat. marathon duif 2016. Gelukkig waren ze wat later op de middag op de beurs zodat we tijd hadden even gezellig bij te praten.D. van Maren was er met zijn dochter en zij hield de duif vast zoals het behoort. Schitterend om te zien hoe ze met de duiven omging (en hoe lief met haar vader!).Als kweekcentrum hebben we het drukke weekend afgesloten met de familie met een etentje bij wereldrestaurant Omnia, altijd gezellig.
Terug naar de inhoud